2 online dating tactieken voor mannen

Het is voor single mannen tegenwoordig een stuk makkelijker om in contact te komen met andere mannen, koppels of vrouwen.

Het is zelfs ook goed geweest voor stel zoekt man afspraakjes; het vinden van een geschikte single man of stel gaat gewoonweg sneller.

Voor sommige mannen is het echter nog steeds moeilijk, want wat is de volgende stap na de inschrijving op een datingsite?

Hoe kan ik als man andere mensen benaderen? Op welke manier maak ik contact?

In dit artikel geef ik je een klein steuntje in de rug.

De 2 belangrijke tips

Het kan in het begin altijd lastig zijn, vooral als je geen andere mensen om je heen hebt die ervaringen of tips met je kunnen delen.

Dit moet echter geen drempel vormen.

Je start het best door je in te schrijven op een goede contactsite en na aanmelding direct een uitgebreid profiel aan te maken.

De eerste minuten na je inschrijving zijn belangrijk, omdat jouw profiel tijdelijk automatisch onder de aandacht wordt gebracht bij andere leden.

Mensen houden ook van een uitgebreid ingevuld profiel, omdat dit betrouwbaar overkomt.

Hieronder twee simpele tips die je nog verder op weg kunnen helpen:

#1 – Kies eerst een geschikte datingsite

Voordat je kan online daten moet je natuurlijk wel weten welke relatiesite het meest bij je past.

Je wilt als leuke vent het liefst een datingsite waar je gekoppeld wordt aan een ruimdekend stelletje.

Er bestaan hiervoor verschillende Nederlandse en Belgische online datingsites die speciaal zijn ingericht voor koppels (swingers) en single mannen.

Dit zijn de zogeheten: man zoekt stel datingsites.

Je vindt op zo’n site snel een leuk koppeltje voor een erotisch afspraakje, dan op een algemene datingsite die voor iedereen toegangkelijk is, omdat de website speciaal op deze doelgroep richt.

Heb je eenmaal een datingsite uitgekozen? Dan raad ik je aan om je direct in te schrijven, omdat veel relatiesites de aanmelding voor single mannen soms sluiten.

Je krijgt na aanmelding de optie om profielen van andere stellen te bekijken.

#2 – Maak je profiel aantrekkelijk

Hieronder volgen enkele tips die je kunt gebruiken, nadat jij je hebt aangemeld op een datingsite.

Je wilt jezelf uiteraard een beetje “verkopen”.

Het beste is om hier niet te lang over na te denken, maar gewoon alles invult zoals jij het ook bij andere profielen wilt zien.

Je profiel moet een prikkel zijn voor een stel om jou te contacteren.

Hieronder enkele tips om je profiel aantrekkelijker te maken:

A) Plaats een duidelijk en echte foto

Bestaande leden prikken snel door nepfoto’s heen. Plaats dus een goede en eerlijke foto van jezelf. Het liefst meer dan een. Je hebt meer kans op succes als je probeert zo eerlijk mogelijk te zijn in je profielbeschrijving. Dit doe je door een recente foto te plaatsen die een beeld geeft hoe je er in het echt uitziet.

B) Geef duidelijk aan waar je op zoek naar bent

Laat in je profiel duidelijk weten waar je naar zoekt. Je vermijdt dan tijdverspillende berichtjes van bijvoorbeeld stellen die alleen een one night stand willen, terwijl jij juist zoekt naar vriendschappelijk contact voor lange tijd.

C) Geef een oprechte beschrijving van jezelf

Net als met je foto is het belangrijk dat je niet liegt over zaken zoals lengte, leeftijd, lichaamsbouw etc. De ander komt hier toch wel achter en dat kan achteraf spijtig zijn.

D) Neem het initiatief!

De laatste tip die je van mij meekrijgt is dat het niet gaat werken als je passief blijft. Uit actie komt reactie! Zie je een leuk stel? Maak dan meteen contact door een eenvoudig en neutraal berichtje te sturen. Dit wordt echt gewaardeerd. Je wilt niet weten hoeveel mannen direct al met onzinnige seksuele opmerkingen komen.

Overigens zijn de mannen die geen berichtje durven te sturen in grote getallen aanwezig.

Als jij dit dus wel doet dan ben je verzekerd van een afspraakje met een leuk stelletje!

Succes!