Hoe vind ik als man een leuk stel?

Je bent erover uit dat je graag iets spannends wilt doen met gezellig stelletje. Maar waar vind je nu als man een leuk stel om mee af te spreken?

Het is een vraag die ik vaak krijg. Het is ook geen gekke vraag, want het antwoord is niet altijd zo makkelijk.

HINT: De leukste stelletjes vind je natuurlijk online (tenminste, het is in ieder geval sneller!). Klik hier om mijn favoriete online datingsites te zien.

Stelletjes bij parenclubs

Een plek waar je bijna altijd slaagt zijn speciale parenclubs, waar single mannen en stellen bij elkaar komen. Echter, niet iedereen voelt zicht prettig bij zo’n parenclub. En zeker niet wanneer je net begonnen bent met stel zoekt man dating en/of alleen bent.

Toch kan het wat zijn om dit eens te proberen. Als je nog nooit bent geweest kun je misschien een goede vriend of vriendin vragen mee te gaan.

De meeste parenclubs zijn relaxt, er hangt veelal een ongedwongen sfeertje. Parenclubs hebben regelmatig ook thema-avonden. Zo’n thema-avond kan dus zijn dat men graag koppels uitnodigt die op zoek zijn naar een erotische afspraakje met een man.

Maar is dit niet wat voor jou, en wil je toch afspreken met een stel? Dan raad ik je aan om eerst te kijken naar een contactsite.

Ontmoeten via contactsites

Datingsites is waar ik zelf nu voornamelijk gebruik van maak. Het is snel, effectief en ik hoef niet mijn deur uit. Niet alle sites zijn echter even makkelijk om een stel te vinden.

Ik heb mij intussen al op tientallen verschillende websites ingeschreven en kan met zekerheid zeggen dat ik nu weet waar je heen moet en waar je op moet letten.

Het voorwerk heb ik dus al gedaan. Op deze pagina houd ik bij welke contactsites voor mij anno nu nog super goed werken.

Waarom via contactsites?

Contact leggen via een datingsite is toch minder eng dan naar een parenclub te gaan. Vandaar dat dit mijn voorkeur heeft. Ik ben niet schuw, maar ook weer niet zo zeker dat ik hier in mijn eentje steeds naar toe durf.

Een ander voordeel van contactsites, is dat je met stelletjes uit alle plaatsen in Nederland kunt afspreken. Zo heb ik gemerkt dat omwille van anonimiteit, er veel koppels zijn die liever niet met een kerel uit hun eigen regio afspreken.

Bij een parenclub vind je daarentegen juist wat meer lokaal publiek.

Tot slot is het natuurlijk altijd leuk om eerst te kijken wat voor vlees je in de kuip hebt. Op een datingsite kun je lekker een beetje door profielen van stelletjes heen bladeren. Lekker ongedwongen, niets moet, alles mag!